Begeleidingstrajecten 2021-10-07T13:02:13+02:00

Maatwerktrajecten voor professionals

Wil je bewust stilstaan bij jezelf in relatie tot je leven en werk?

Wil je leven en werken vanuit jouw kracht en je kwaliteiten meer gericht leren inzetten?

Wil je complexe situaties anders leren hanteren?

Soms kom je op je pad, privé en in je werk, situaties tegen die je bezighouden en waarin je zoekende bent hoe je hiermee kunt omgaan. Je hebt er mogelijk last van en je weet het even niet.
Het kan dan nodig zijn om pas op de plaats te maken. De tijd te nemen om te verkennen wat deze situaties jou te vertellen hebben en de keuzes te maken die je weer op weg kunnen helpen.

Zet je je in voor het belang van kinderen en jeugdigen, dan heb je een dankbare én uitdagende job tegelijk. Je wordt soms in je werk geconfronteerd met situaties waar je niet meteen het antwoord op hebt.
Begrijpelijk dat je dan met je handen in het haar kunt zitten en 
behoefte hebt aan gesprek.

In beide situaties wil ik je graag terzijde staan. Mijn aanbod bestaat uit verschillende mogelijkheden, afhankelijk van jouw vraag en behoefte.
Zo kun je kiezen voor een individueel traject (supervisie, coaching) of een traject in groepsverband (groepssupervisie, coaching in groepsverband).
Wil je graag leren van collega’s en hen laten delen in jouw ervaringen, dan kan (begeleide) intervisie een optie zijn.

Waar je ook voor kiest: jij met jouw vraag staat centraal. We gaan samen aan de slag. Het is mijn bedoeling dat jij een weg vindt om zelfstandig
met jouw vragen om te gaan, zodat je op eigen kracht weer verder kunt.