Projectmanagement kinderopvang 2024-02-05T18:39:33+01:00


Begeleidingstrajecten kinderopvang

Inclusieve kinderopvang: Elk kind hoort erbij!

Een passend aanbod in de kinderopvang, zodat het kind zich in de eigen buurt optimaal kan ontwikkelen en een goede start op school kan maken. Professionals die met hart en ziel gaan voor inclusie.
Ik gun het ieder kind!

Loop jij hier ook warm voor en werk je bij een kinderopvang die het belang van het kind en de begeleiding van werknemers hoog in het vaandel heeft staan?


Mijn aanbod richt zich op coaches passende kinderopvang, pedagogisch coaches en pedagogisch professionals/jeugdzorgwerkers die hun specialistische expertise inzetten voor het kind in de kinderopvang. 
Supervisie en coaching (individueel dan wel in een groep), begeleide intervisie en intervisiecoaching behoren tot de mogelijkheden. Werken vanuit de gezamenlijk gedragen visie staat hierbij centraal.

Met enthousiasme bied ik mijn diensten aan. Ik zet hierbij mijn ervaring in, opgedaan in Arnhem, waar ik vanuit verschillende rollen de ontwikkeling en implementatie van passende kinderopvang mee heb vormgegeven. 


Via deze link vind je het artikel ‘Op weg naar passende kinderopvang, dat is verschenen in het vaktijdschrift Management Kinderopvang. 

Ter inspiratie!